/>/> VANHUS STADISSA: Ruokaostokset helposti kotiin

torstai 7. marraskuuta 2013

Ruokaostokset helposti kotiin

Kyllä on ruuan ostaminen tehty nykyään helpoksi! S-ryhmällä toimii pääkaupunkiseudulla harvinaisen valmiiksi ja tilaajalle helpoksi pureskeltu tilaus- ja toimitusjärjestelmä päivittäisille elintarvikkeille. Lisätietoa systeemistä löytyy seuraavalta sivulta    http://www.hok-elanto.fi/ostoksille/kauppakassi/   ja hieman yksityiskohtaisempi selvitys siitä mistä on kysymys löytyy täältä https://fi.foodie.fm/deliveryterms/delivery_terms_hki_fi.html.

Ruokien tilaaminen tapahtuu sivuston https://fi.foodie.fm/#!/front kautta. Sivustolta löytyy tilattavat tuotteet hintoinen ja tuotetietoineen. Sivustolta löytyy myös reseptejä ja muita ideoita ruuanlaittoon.

Olen muutaman kerran kauppareissulla seurannut hetken tilauksia keräävien henkilöiden työskentelyä. Vanhakantaisesti ajatellen saattaisi luulla, että kun en itse asiakkaan kerää, niin minulle toimitetaan pilaantuneita tuotteita. Mutta jokaisella havaintokerralla sain nähdä kerääjän pyörittelevän hedelmiä ja vihanneksia löytääkseen varmasti virheettömät tuotteet toimitusasiakkaalle. Eli kyllä tuolla näyttää olevan vastuuntunto kohdillaan!

Jos olet vanhus, jolle kaupassa asiointi ei enää meinaa onnistua, tai kiireinen työssäkäyvä yksinäinen tai perheellinen, niin mikä tuon helpompaa! Teet netissä tilauksesi määrättyyn aikaan ja joko saat tavarat suoraan kotiisi tai voit noutaa ne sovitusta pisteestä. Ja kun eihän sitä tarvitse tilata päivittäin vaan voi tilata kerran viikossa tai kerran parissa viikossa. Alepan väreissä olevia Kauppakassi-autoja tuntuu suhaavan entistä enemmän Pikku Huopalahdenkin kaduilla eli kysyntää tuntuu riittävän.

S-ryhmä on ollut asiassa aktiivisin. Toki K-ryhmälläkin on Ruoholahdessa yksi kauppa, joka kokeilee toimintaa ja pari muutakin toimijaa löytynee pääkaupunkiseudulta. Alepan Kauppakassi-palvelulla on kuitenkin merkittävä etulyöntiasema kattavasta verkostostaan johtuen.

Eli eikun kokeilemaan jos hommasta on Sinulle apua! Tämä on taas sitä nykyaikaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti